Γραμμή Παραγωγής

  • Trio-Vision Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Trio-Vision Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • Trio-Vision Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

          Η επιχείρηση έχει το μάρκετινγκ οργάνωσης, Ε&Α, κατεργασία, διοίκηση, χρηματοδότηση, αγορά, QC, τμήματα μεταπωλήσεων, είναι κύρια των υπαλλήλων άνω των 50, και όλα τα είδη εξοπλισμών άνω των 20 συνόλων, μεταξύ της, το επεξεργαμένος στη μηχανή τμήμα είναι κύρια μιας παρουσίασης σε συνέχειες της κατεργασίας των εξοπλισμών: Τρεις-διευθυνμένο CNC (VMC παρουσίαση σε συνέχειες), τόρνος ψηφιακού ελέγχου (παρουσίαση σε συνέχειες των CK), μυλωνάς ψηφιακού ελέγχου, κοινός τόρνος, κοινός μυλωνάς κ.λπ. Η επιχείρηση εισήγαγε επίσης και εφάρμοσε τα περίπλοκα όργανα όπως τον τρισδιάστατο εκτυπωτή για να αποδείξει το σχέδιο. Οι άφθονοι εξοπλισμοί κατασκευής και κατεργασίας προβλέπουν την εξουσία πηγής στο σχέδιο προϊόντων, την παραγωγή ποσότητας και το γρήγορο πελάτη OEM/ODM μας που γίνονται τις λύσεις.
 

OEM / ODM

Ο cOem και ο ODM καλωσορίζονται θερμά. Εκτιμάμε ειλικρινά τις έρευνές σας σχετικά με το cOem και το ODM, και θα κάνουμε το έπακρόν μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

 

Για τους πελάτες με τις απαιτήσεις cOem ή ODM, είναι εκτιμά ιδιαίτερα εάν θα μπορούσατε ρητά να μας ενημερώσετε οι λεπτομέρειες των επί παραγγελία προϊόντων σας, όπως οι προδιαγραφές, το λογότυπο, το χρώμα, το σχέδιο, το υλικό, η χειροτεχνία, καθώς επίσης και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις.

Ε & Α

Η επιχείρηση έχει μια ομάδα Ε&Α άνω των 15 έμπειρων μηχανικών στην ηλεκτρονική και τη δομή. 

 

Κάθε συμβουλές ή ανατροφοδοτούν προτεινόμενος από τους πελάτες μας λαμβάνονται σοβαρά. Όσον αφορά εκείνες τις προτάσεις, η ομάδα Ε&Α μας έχει διάφορες πολλές βελτιώσεις, από την επιλογή πρώτης ύλης, διαδικασία παραγωγής, χειροτεχνία, που επεξεργάζεται τα μηχανήματα, στο κριτήριο παραγωγής.

Trio-Vision Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Αφήστε ένα μήνυμα