Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Maggie Zuo

Τηλεφωνικό νούμερο : 13659862062

WhatsApp : +8613659862062

Trio-Vision Technology Co.,Ltd

Η τεχνολογία τρίο-οράματος είναι δεσμευμένη στην παροχή των ενσωματωμένων αξιόπιστων και καινοτόμων προϊόντων επιθεώρησης σωληνώσεων για να εξυπηρετήσει τους σφαιρικούς πελάτες μέσω του πεπειραμένου διεθνούς δικτύου μας. Σήμερα, μέσω της ασύγκριτης δέσμευσής του για την κατανόηση των μοναδικών απαιτήσεων εφαρμογής τομέων σωληνώσεων και της χωρίς ταίρι εξερεύνησης και σημαντικών των καινοτομιών του για να ικανοποιήσει εκείνες τις ανάγκες.

 • Trio-Vision Technology Co.,Ltd
 • Trio-Vision Technology Co.,Ltd
 • Trio-Vision Technology Co.,Ltd
 • Trio-Vision Technology Co.,Ltd
 • Trio-Vision Technology Co.,Ltd
 • Trio-Vision Technology Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες Τρίο-όραμα Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις 2000000-3000000 Ιδρύθηκε Έτος 2006
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Ιδρυμένη το 2006, η Co. τεχνολογίας τρίο-οράματος Wuhan, ΕΠΕ (εφεξής αποκαλούμενο «TV») είναι ο εκμεταλλευτής στην κινεζική υπόγεια βιομηχανία εξοπλισμού επιθεώρησης σωλήνων. Η επιχείρηση έχει ειδικευτεί να αναπτυχθεί, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία τεχνολογίας της αστικής επιθεώρησης αποξετεύσεων και της σε απευθείας σύνδεση επιθεώρησης. Με τη γρήγορη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση είναι η γιορτασμένη επιχείρηση υπόγεια να αναπτυχθεί προϊόντων επιθεώρησης σωλήνων και την κατασκευή και εσωτερικός και υπερπόντιος.

 

Αυτήν την περίοδο έχουμε τους διανομείς στις ΗΠΑ, το UK, και τις Κάτω Χώρες.

 

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 


Οι TV στοχεύουν πάντα στην προηγμένη τεχνολογία επιθεώρησης στον κόσμο, η κάμερα σωλήνων επιχείρησης succesively εκδιωγμένη φορητή (κάμερα καταπακτών) το 2006, ρομπότ σωλήνων (σύστημα επιθεώρησης σωλήνων CCTV) το 2008, και το σύστημα επιθεώρησης σόναρ σωλήνων το 2010, TV εφάρμοσε επίσης όλα τα είδη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού. Σαν εκμεταλλευτή της τεχνολογίας επιθεώρησης αποξετεύσεων στην Κίνα, οι TV αφιερώνονται στον εντοπισμό των υπόγειων εξοπλισμών επιθεώρησης, που παρέχει το σίγουρο εξοπλισμό επιθεώρησης σωλήνων CCTV, το όχημα συντήρησης σωλήνων, το σύστημα παρακολούθησης ροής σωλήνων και τις αντίστοιχες υπηρεσίες, και που παρέχει τη μιας στάσης πλήρη λύση εξοπλισμού πελατών.

 

 

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1


Οι TV είναι αυστηρά με την ποιότητα των προϊόντων, απόδοση, πραγματοποιούν τη θεωρία «των συγκεντρώσεων επιτυγχάνουν τα επαγγέλματα, η καινοτομία κερδίζει τις προαγοραστικές ευκαιρίες», τη συμπύκνωση που αναπτύσσεται, που κατασκευάζει, και πώληση σε πλήρη, η επιχείρηση που κατασκευάζεται ετησίως και που πωλείται πάνω από 200 μονάδες στα προϊόντα επιθεώρησης τριών σειρών, το δίκτυο πωλήσεων είναι σε όλη τη χώρα, και παίρνει ιδιαίτερα αξιολογεί από τον πελάτη. Οι TV πωλούν την επιχειρησιακή άδειά της εισαγωγών και εξαγωγής, τα προϊόντα της μακριά στην Αμερική, το UK, τη Γερμανία, την Αυστραλία, την ανατολική Ασία κ.λπ. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει την οργάνωση που ένα πλήρες σύστημα εξυπηρέτησης πελατών, ήταν κύριο της επαγγελματικής ομάδας εξυπηρέτησης πελατών του για να εγγυηθεί τη χρήση εξοπλισμού κανονικά.

 

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Ιστορία

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Οι TV είναι αυστηρά με την ποιότητα των προϊόντων, απόδοση, πραγματοποιούν τη θεωρία «των συγκεντρώσεων επιτυγχάνουν τα επαγγέλματα, η καινοτομία κερδίζει τις προαγοραστικές ευκαιρίες», τη συμπύκνωση που αναπτύσσεται, που κατασκευάζει, και πώληση σε πλήρη, η επιχείρηση που κατασκευάζεται ετησίως και που πωλείται πάνω από 250 μονάδες στα προϊόντα επιθεώρησης τριών σειρών, το δίκτυο πωλήσεων είναι σε όλη τη χώρα, και παίρνει ιδιαίτερα αξιολογεί από τον πελάτη. Οι TV πωλούν την επιχειρησιακή άδειά της εισαγωγών και εξαγωγής, τα προϊόντα της μακριά στην Αμερική, το UK, τη Γερμανία, την Αυστραλία, την ανατολική Ασία κ.λπ. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει την οργάνωση που ένα πλήρες σύστημα εξυπηρέτησης πελατών, ήταν κύριο της επαγγελματικής ομάδας εξυπηρέτησης πελατών του για να εγγυηθεί τη χρήση εξοπλισμού κανονικά.

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει το μάρκετινγκ οργάνωσης, Ε&Α, κατεργασία, διοίκηση, χρηματοδότηση, αγορά, QC, τμήματα μεταπωλήσεων, είναι κύρια των υπαλλήλων άνω των 50, και όλα τα είδη εξοπλισμών άνω των 20 συνόλων, μεταξύ της, το επεξεργαμένος στη μηχανή τμήμα είναι κύρια μιας παρουσίασης σε συνέχειες της κατεργασίας των εξοπλισμών: Τρεις-διευθυνμένο CNC (VMC παρουσίαση σε συνέχειες), τόρνος ψηφιακού ελέγχου (παρουσίαση σε συνέχειες των CK), μυλωνάς ψηφιακού ελέγχου, κοινός τόρνος, κοινός μυλωνάς κ.λπ. Η επιχείρηση εισήγαγε επίσης και εφάρμοσε τα περίπλοκα όργανα όπως τον τρισδιάστατο εκτυπωτή για να αποδείξει το σχέδιο. Οι άφθονοι εξοπλισμοί κατασκευής και κατεργασίας προβλέπουν την εξουσία πηγής στο σχέδιο προϊόντων, την παραγωγή ποσότητας και το γρήγορο πελάτη OEM/ODM μας που γίνονται τις λύσεις.

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7Κίνα Trio-Vision Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Upcoming events

Ημερομηνία: Στις 13 Οκτωβρίου - 15ο, 2021

Έκθεση: Διεθνής σωλήνωση EXPO πόλεων της Κίνας (CICP EXPO)

Τόπος συναντήσεως: Εθνικό κέντρο έκθεσης και Συνθηκών (Σαγκάη)

 • Ο κ. luo

  Ο
 • Ο κ. Bowley

  Ο
 • Ο κ. Zhang

  Ο
 • Ο κ. Richard

  Ο